02 آبان 1403
4

مقامات اطلاعاتی آمریکا مدعی شدند روسیه، ایران و چین ممکن است به دنبال دامن زدن به اعتراضات خشونت آمیز پس از انتخابات ریاست جمهوری باشند.

ادعاهای آمریکا درباره دخالت ایران، روسیه و چین در انتخابات
- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا با انتشار یادداشتی مدعی شدند ممکن است روسیه، ایران و چین بکوشند تا به اعتراضات خشونت آمیز پس از انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 5 نوامبر، دامن بزنند.

در این یادداشت آمده است این کشورها قصد دارند با دامن زدن به روایت های تفرقه انگیز، در بین رای دهندگان آمریکایی در آستانه انتخابات اختلاف ایجاد کنند.

این مقامات افزودند: عوامل خارجی ممکن است به دنبال تهدیدات فیزیکی و خشونت باشند و به احتمال زیاد درصدد انجام عملیات های انتشار اطلاعات نادرست برای ایجاد بی اعتمادی و تحت تاثیر قرار دادن فرآیند انتخابات باشند.

یکی از مقامات دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در این باره گفت: عوامل خارجی مخصوصا کشورهای ایران، روسیه و چین، همچنان قصد دارند با دامن زدن به روایت های تفرقه انگیز، در بین آمریکایی ها اختلاف ایجاد کرده و به اعتماد مردم آمریکا به سیستم دموکراسی کشور، خدشه وارد کنند. این فعالیت ها با منافع این بازیگران خارجی منطبق است، در حالی که تاکتیک های آنها همچنان گسترش می یابد.

این مقامات تاکید کردند این بازیگران تاثیرگذار، از انتخابات های قبلی آمریکا درس هایی آموخته‌اند و برای استفاده از فرصت ها به منظور دامن زدن به ناآرامی های پس از انتخابات، آمادگی بهتری دارند.

آنها خاطرنشان کردند این بازیگران ممکن است از همان ابزاری استفاده کنند که در عملیات های سایبری و اطلاعاتی دوره پیش از انتخابات استفاده کردند و ممکن است به تهدیدات و خشونت های فیزیکی منجر شود.

این مقامات افزودند: مقامات اطلاعاتی آمریکا هیچ گونه همدستی و همکاری بین روسیه، چین و ایران در فعالیت های تاثیرگذار انتخاباتی مشاهده نکرده اند. و در حالی که عوامل خارجی ممکن است فرآیند را در روز انتخابات مختل کرده و نارضایتی ایجاد کنند، سیستم رای گیری به قدری ایمن است که آنها نتوانند نتیجه انتخابات را مختل کنند.

آنها ابراز کردند عوامل انتخاباتی ممکن است از حملات سایبری و جاسوسی برای مختل کردن و تغییر اخبار استفاده کرده و از وب سایت های دولتی عمومی برای ایجاد سردرگمی درباره نتایج انتخابات استفاده کنند و اطلاعات نادرست درباره فرآیند شمارش آرا به ویژه در حالی که رقابت بین دو نامزد بسیار نزدیک است، منتشر کنند.

این مقامات تصریح کردند که عوامل خارجی از رسانه های اجتماعی و دیگر عملیات های آنلاین برای تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکا و رقابت های انتخاباتی کنگره استفاده می کنند تا نامزدی را کنار گذاشته و یا از نامزد دیگری حمایت کنند. برخی پست های منتشر شده در شبکه های اجتماعی توسط هوش مصنوعی درست شده اند و این بسیار خطرناک است.

این در حالی است که چندی قبل وزارت امنیت داخلی آمریکا در ارزیابی تهدیدات داخلی اعلام کرد انتظار می رود فضای تهدیدات در آمریکا در ادامه سال جاری به دلیل عواملی همچون انتخابات 2024 و جنگ در غزه، همچنان بالا بماند.

پیش از آن سخنگوی دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در جمع خبرنگاران خارجی اظهار کرد جامعه اطلاعاتی آمریکا اعلام کرد که تاکنون هیچ تلاشی را از سوی عوامل خارجی برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر مشاهده نکرده است.

وی اظهار کرد به دلیل امنیت سیستم ها و فرآیندهای رای گیری، آنچه می خواهم بگویم این است که ما تاکنون شاهد تلاش های خارجی برای حمله به سیستم های رای گیری نبوده ایم. بسیاری از فعالیت هایی که ما تا به امروز شاهد آن بودیم، عملیات های نفوذ و یا عملیات های اطلاعاتی بوده است.

پیشتر اف بی آی در بیانیه‌ای مدعی دخالت ایران در انتخابات آمریکا از طریق هک سیستم ها شده بود.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در پاسخ به رسانه‌های آمریکایی پیرامون بیانیه اف‌.‌بی‌.‌آی درخصوص دخالت کشورمان در انتخابات آمریکا از طریق هک تصریح کرد: چنین ادعاهایی از ریشه بی‌اساس و فاقد هرگونه اعتبار و مشروعیت بوده، و به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست.

علاوه بر این سازمان اطلاعات ملی آمریکا اتهاماتی را علیه روسیه برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطرح کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که اتها‌م‌زنی سازمان اطلاعات ملی آمریکا مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ادعایی بسیار مضحک است و مسکو این اتهامات را قاطعانه رد می‌کند.

در همین رابطه سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز اعلام کرد که مقامات پکن هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده و قصد انجام چنین کاری را ندارند.

پیشتر دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا بدون ارائه هر گونه مدرک و دلیلی، اعلام کرده بود که روسیه، چین و ایران ظاهراً در تلاشند تا بر نتایج انتخابات آینده ریاست‌جمهوری آمریکا تأثیر بگذارند و از جمله از شرکت‌های بازاریابی و ارتباطی در این راستا استفاده می‌کنند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر (15 آبان) برگزار می شود در حالی که نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ایپسوس نشان می دهد در حالی که رای دهندگان نسبت به شرایط کشور بدبین هستند، کامالا هریس نامزد دموکرات ها با 46 درصد در مقابل دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با 43 درصد با اختلافی بسیار اندک، پیشتاز است.

در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است.

بازداشت یک افغانستانی به اتهام طراحی حمله به انتخابات آمریکا

انتهای پیام/

منبع:

https://hirna.ir