بنابر ماده ۳۹ قانون عفاف و حجاب آمده است: سفارش کار یا سفارش تبلیغات به اشخاص حقیقی یا حقوقی که داخل یا خارج از کشور در فضای مجازی یا رسانه ای فعال بوده و فعالیت آنها نوعاً ترویج یا تبلیغ برهنگی بی عفتی کشف حجاب یا بدپوششی است، ممنوع است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متن نهایی قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» معروف به قانون حجاب، در فضای رسانهای منتشر شده است. قانونی که بررسی آن به صورت محرمانه در مجلس یازدهم انجام شد و در نهایت پس از چند بار رفت و برگشت میان مجلسی ها و شورای نگهبان به تایید رسید.
قانون عفاف و حجاب طبق گفته رئیس مجلس در ۲۳ آذر ماه ابلاغ خواهد شد، در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین به بررسی ماده های قانونی آن پرداخته است.
در ماده ۳۹ قانون عفاف و حجاب آمده است: سفارش کار یا سفارش تبلیغات به اشخاص حقیقی یا حقوقی که داخل یا خارج از کشور در فضای مجازی یا رسانه ای فعال بوده و فعالیت آنها نوعاً ترویج یا تبلیغ برهنگی بی عفتی کشف حجاب یا بدپوششی است، ممنوع است و در صورتی که کار یا تبلیغات موضوع سفارش مذکور انجام شده باشد سفارش دهنده به حداکثر جزای نقدی درجه سه یا دو برابر هزینه تبلیغات مشابه در صدا و سیما هر کدام بیشتر باشد محکوم میشود و در صورت تکرار مجازات به دو برابر افزایش می یابد.
* در تصویر زیر ارقام جریمه های درجه ۱ تا جریمه ۸ مطابق ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی و اصلاحیه آن در خرداد ۱۴۰۳ مشاهده می کنید.
۲۷۲۱۵