12 آذر 1403
35

دادستان کل کشور گفت: بعد از آغاز جنایت اخیر رژیم صهیونیستی، با اعلام جرم دو پرونده تشکیل شده و در دادستانی تهران در حال رسیدگی است.

دو پرونده درباره جنایات اخیر رژیم صهیونیستی تشکیل شده است
به گزارش خبرگزاری هیرنا

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد در جلسه علنی و غیررسمی مشترک امروز مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه، گفت: کنشگری فعال در گسترش نفس نهاد دادستانی کل کشور و همکاری مؤثر با نهادهای مسئول اعم از داخلی و خارجی در امور بین‌المللی از جمله اقدامات ما بوده است.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه، آلودگی آب رودخانه ارس ناشی از رفتارهای مجرمانه و در مغایرت با دستورالعمل‌ها و استانداردهای زیست محیطی یکی از دغدغه‌های ذهنی بهره‌برداران از منافع این رودخانه در کشورهای ذینفع بوده و است. پیگیری رفع مراکز آلوده کننده از طریق همکاری دادستانی کل ارمنستان و روسیه به ایجاد کارگروه همکاری دادستانی‌های کل کشورهای ساحلی دریای خزر یعنی ایران، روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان به منظور مقابله با جرایم زیست محیطی به صورت مشترک و تشریک مساعی از اقداماتی بوده که انجام دادیم‌.

دادستان کل کشور با اشاره به پیگیری تحقق تثبیت بهره‌برداری از حقآبه رودخانه ارس، گفت: پس از اقدامات سدسازی در کشور ترکیه و تأمین حقوق اتباع مرزنشین ایران، احداث دیوار مرزی از طریق دستگاه‌های دیپلماسی داخلی و دادستانی کل کشور انجام شد.

حجت‌الاسلام موحدی آزاد بیان کرد: موضوع رأی دیوان بین‌المللی دادگستری علیه رژیم جعلی صهیونیستی در قالب برگزاری جلسات با حضور دستگاه‌های اجرایی و امنیتی و مکاتبات ذیربط با وزارت امور خارجه، معاونت امور بین المللی قوه قضائیه و انجام سایر اقدامات مورد نیاز در این خصوص پیگیری شد.

وی تصریح کرد: بعد از آغاز جنایت اخیر رژیم صهیونیستی با اعلام جرم، دو پرونده تشکیل شده و در دادستانی تهران در حال رسیدگی است.

دادستان کل کشور تاکید کرد: تلاش به منظور بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری از طریق همکاری با واحدهای زیر مجموعه قوه قضائیه، انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک در امر برگزاری دوره‌های آموزشی و اجرای برنامه‌های کارگاهی و ضابطه مند کردن مداخلات مأمورین در عرصه‌های مقابله و پیشگیری از وقوع جرم از جمله اقداماتی بوده که انجام دادیم.

وی اظهار کرد: تاکید بر اجرای قوانین مربوط به سلامت روانی جامعه، اعتلای فرهنگ عمومی و ارتقای هویت ملی با ملاحظه افزایش کارایی اقدامات و تحقق اهداف ملی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و برقراری انضباط جمعی در حوزه‌های مربوط به بانوان، تلاش به منظور حفظ امنیت گردشگران، مراقبت و صیانت از آثار فرهنگی ثبت شده در فهرست آثار ملی و جهانی از طریق هدایت مؤثر ضابطان عام و خاص دادگستری در مسیر تحقق سیاست توسعه صنعت گردشگری کشور از جمله کارهایی بوده است که انجام دادیم.

موحدی آزاد بیان کرد: در قانون حفظ کاربری اراضی باغات مصوب ۷۴ با هدف جلوگیری از تغییر کاربری این گونه اراضی با اتخاذ راهکار جرم انگاری به تغییر کاربری و وضع مجازات برای این پدیده مجرمانه، سیاست کیفری قاطعی نسبت به مجرمان در نظر گرفته شد. نگاه کارشناسی عمیق‌تر در سال‌های آتی و توجه به ۲ مقوله پیشگیری و بازدارندگی قانون موجب شد در سال ۸۵ اصلاحات نسبتاً مطلوبی در قانون صورت گیرد. ضرورت تأمین امنیت غذایی پایدار، تکلیف افزایش ضریب خودکفایی محصولات اساسی کشور و کاهش واردات نهاده‌ها اقتضا می‌کند بعد از گذشت ۱۰ سال از آخرین اصلاحات در قانون نسبت به اصلاح قوانین اقدام شود.

وی افزود: اداره محیط‌های شهری و شهرک‌های واقع در حومه شهرها در حوزه‌های ساخت و ساز، ارائه خدمات شهری، اجرای طرح‌های عمرانی، ایجاد فضای سبز و نگهداری از آنها، تأسیسات فضاهای ورزشی و فرهنگی و قابل بهره‌برداری و نگاه داشتن آن‌ها، حفظ و تقویت اقتدار شهرداران در مقابله با برهم زنندگان انضباط شهری اقتضا می‌کند قوانین جامع و حافظ منافع ملی و مصالح شهروندان به تصویب برسد.

دادستان کل کشور گفت: حفظ مالکیت ملی و صیانت از ارزش‌های اسلامی و ایرانی در فضای مجازی، بهره‌برداری از ظرفیت‌های مثبت اینترنت، حذف حداکثری نقاط ضعف وبگاه‌ها، سکوها یا شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی، ضرورت اقدام برای جرم انگاری فروش وی پی ان و حفظ محیط کسب و کار مشروع اینترنتی و صیانت از شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده داخلی و ممانعت از ریزش کمی کاربران آنها، نشان می‌دهد که نیاز به تصویب قوانین مدرن و منطبق با نیازهای روز داریم.

موحدی آزاد تاکید کرد: علی رغم نقشه دشمنان نظام جمهوری اسلامی از اوایل پیروزی انقلاب علیه ایران، اما امنیت ما روز به روز گسترش پیدا کرده و مأموران و جامعه اطلاعاتی ما توانسته‌اند بسیاری از توطئه‌ها را در نطفه خفه کنند.

منبع:

https://hirna.ir