01 آذر 1403
6

وزیر دفاع آمریکا و سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور اعتراف کردند که تصمیم برای ارسال مین‌های ضدنفر برای ارتش اوکراین به دلیل ادامه پیشروی نیروهای مسلح روسیه در مناطق شرقی اوکراین و جلوگیری از این مسئله اتخاذ شده است. 

نگرانی از پیشروی روسیه، علت انتقال مین‌های ضدنفر به اوکراین
- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، شب گذشته، چهارشنبه، اعلام کرد که آمریکا مین‌های ضدنفر را به دلیل تغییر در تاکتیک‌های نیروهای مسلح روسیه در میدان نبرد به ارتش اوکراین ارائه داده است. 

وی در کنفرانس خبری خود در لائوس گفت: «ما از همان ابتدا مین‌های ضدتانک در اختیار اوکراین قرار داده بودیم. با توجه به تحولات در خط مقدم جبهه، این فقط یک مرحله دیگر در این مسیر است. هدف ما کمک به آن‌ها و تأمین نیازهایشان است، و طرف اوکراینی خود چنین درخواستی داشته و به همین دلیل فکر می‌کنم این تصمیم درستی است که این تجهیزات را به آن‌ها بدهیم.»

رئیس پنتاگون افزود که طرف آمریکایی با کی‌یف درباره شرایط استفاده از این نوع تسلیحات صحبت کرده است. با این حال، ژنرال آستین به سئوال مستقیم درباره گنجاندن مین‌های ضدنفر در بسته جدید کمک‌های نظامی به اوکراین پاسخ نداد و گفت: «من درباره محتوای بسته کمکی جدید صحبت نخواهم کرد. به زودی جزئیات آن را به شما اعلام خواهیم کرد.»

توضیح وزارت خارجه آمریکا درباره علت تصمیم برای ارسال مین‌های ضدنفر به اوکراین 

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز به نوبه خویش اعلام کرد که تصمیم برای ارسال مین‌های ضدنفر برای ارتش اوکراین به دلیل ادامه پیشروی نیروهای مسلح روسیه، به‌ویژه واحدهای پیاده‌نظام آنها در جبهه شرقی اوکراین اتخاذ شده است. 

وی شب گذشته در نشست خبری گفت: «تحولات واقعی در جبهه نبرد که ما مشاهده می‌کنیم، ادامه پیشروی روس‌ها، به‌ویژه پیاده‌نظام روسیه در جبهه شرق اوکراین است. این مین‌های ضدنفر غیرپایدار برای جلوگیری از چنین پیشروی‌هایی طراحی شده‌اند.»

میلر همچنین توضیح داد که این مین‌ها دو هفته پس از نصب، به‌صورت خودکار غیرفعال خواهند شد و از این لحاظ در آینده خطری برای مردم غیرنظامی نخواهند داشت.

پیش از این روزنامه "واشنگتن پست" گزارش داده بود که رئیس‌جمهور آمریکا مجوز ارسال مین‌های ضدنفر به اوکراین را برای «جلوگیری از پیشروی نیروهای روسیه» صادر کرده است. این نشریه تأکید کرد که تصمیم بایدن برای اجازه استفاده از این تسلیحات توسط نیروهای مسلح اوکراین با سیاست‌های پیشین وی در تضاد است.

"واشنگتن پست" یادآوری کرد که بایدن در سال 2022 ممنوعیت استفاده از چنین مین‌هایی را بازگرداند و عملاً تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین در این خصوص را لغو کرده بود.

تحولات اوکراین|نگرانی زلنسکی از وضعیت جبهه نبرد دونتسک
اوکراین| اعتراف پنتاگون به پیشروی روس‌ها در جبهه دونتسک
تحولات اوکراین|نقش سربازان قراردادی در تقویت ارتش روسیه

انتهای پیام/ 

منبع:

https://hirna.ir