01 آذر 1403
4

همدان ـ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین (ع) گفت:کشور نیاز به روحیه بسیجی دارد که به همه زمینه‌ها مربوط می‌شود.

کشور نیاز به روحیه بسیجی دارد که به همه زمینه‌ها مربوط می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، بعد ازظهر روز چهارشنبه حجت الاسلام الیاس نجاری به مناسبت هفته بسیج در اجتماع طلاب و دانشجویان با اشاره به دلایل صدور فرمان تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب توسط امام خمینی (ره)، گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی در دوم آذر سال ۱۳۶۷ فرمان تشکیل بسیج دانشجو و طلبه را صادر کردند.

وبا بیان اینکه صدور تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب نشان دهنده نیاز کشور به روحیه بسیجی، است، افزود: پس از آنکه جنگ تحمیلی تمام شد، دشمن که از طریق حملات سخت نتوانست به هدف خود برسد به سمت جنگ فرهنگی رفت تا با جمهوری اسلامی مقابله کند به همین دلیل امام خمینی (ره) فرمان تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب را دادند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین (ع) همدان ادامه داد: دلیل اصلی تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب، به یقین مبارزه نظامی نیست، اگر هدف مبارزه نظامی بود همان فرمان اول کافی بود و در دوران جنگ تحمیلی صادر می‌شد اما این فرمان بعد از جنگ تحمیلی صادر شد که خود نشان دهنده نیاز کشور به روحیه بسیجی دارد که به همه زمینه‌ها مربوط می‌شود، نه فقط جنگ سخت.

نجاری با اشاره به اینکه باید حقایق را گفت هرچند اگر تلخ باشد، تصریح کرد: وقتی شرایط و عملکرد بسیج طلاب و دانشجویی را بررسی می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم آنطور که باید به وظایفی که امام خمینی (ره) در یک صفحه پیام برای ما قرار دادند عمل نکردیم.

وی با تأکید بر اینکه باید دید چند نفر پیام امام خمینی (ره) را به درستی مطالعه کردند، گفت: این پیام نیازمند تبیین و بررسی است تا به درستی به آن عمل شود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین (ع) همدان خاطرنشان کرد: پنج محور در پیام امام خمینی (ره) خطاب به دانشجویان و طلاب بیان شده است، نخست آنکه بسیجیان باید مدافع انقلاب و اسلام باشند، امروز باید دید آیا توانستیم در جامعه خود نسبت به این مطالبه عمل و کارنامه موفق به‌دست آوریم یا خیر؟

نجاری با بیان اینکه آیا در فضای دانشگاهی ما در شرایطی که به ارزش‌های انقلاب هجمه وارد شده، بسیجیان نسبت به این خطر توانستند ورود پیدا کنند و وظیفه خود را انجام دهند یا خیر، افزود: دومین موضوع مهم در پیام امام خمینی (ره) پاسداری از اصول انقلاب است، بسیج طلاب و دانشجویی باید در این دو مرکز پاسدار اصول تغییر ناپذیر نه شرقی و نه غربی باشد.

وی با اشاره به اینکه پیام سوم امام خمینی (ره) در خصوص ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه است، تصریح کرد: آیا این مطالبه ایشان به درستی توسط دانشگاه و حوزه مد نظر واقع شده است یا خیر؟

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین (ع) همدان خاطرنشان کرد: چهارمین پیام امام خمینی (ره) مربوط به جلوگیری از نفوذ به حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها است، آیا در این مراکز علمی نفوذ وجود دارد یا خیر؟

نجاری با پرسیدن این سوال که وقتی شخصی می‌آید و می‌گوید اسرائیل را به رسمیت بشناسیم و دو دولت در فلسطین تشکیل شود، آیا نفوذ در حوزه‌های علمیه نیست، گفت: امروز همه می‌دانند دشمنان چه برنامه‌ای برای حوزه‌های علمیه داشت، آیا توانستیم به عنوان بسیج دانشجو و طلبه مقابل این نفوذ بایستیم؟

وی با بیان اینکه پنجمین مطالبه امام خمینی (ره) و هدف ایشان از صدور فرمان بسیج دانشجویی و طلاب، به عهده گرفتن تولید محتوای فکری و اعتقادی برای سایر اقشار و بسیجیان است، عنوان کرد: باید دید آیا بسیج دانشجویی نسبت به این موضوعات به درستی ورود کرده است و توانسته تغذیه فکری را به درستی انجام دهد؟

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین (ع) همدان ادامه داد: به نظر شخص من امروز با فرمان امام خمینی (ره) خیلی فاصله داریم و کارنامه قابل قبول برای خودمان صادر نمی‌کنم.

نجاری در پایان با اشاره به اینکه در خوانش، تبیین، اجرا، توسعه و انتشار این فرمان توسط امام خمینی (ره) کوتاهی کردیم، گفت: بنابراین نباید به برگزاری همایش و جلسات اکتفا کنیم بلکه باید از نظر اجرای محتوا تدابیری بیاندیشیم تا این فرمان را به ثمر برسانیم.

منبع:

https://hirna.ir