23 آبان 1403
28

امام جمعه مشهد گفت: نترس بودن و از هیچ چیز جز خدا نترسیدن در امر خطابه حائز اهمیت است؛ یک خطیب در عرصه منبر و تبلیغ  نباید در برابر هیچ، زور، صاحب مقام، قدرت، جریان و ... خشیت داشته باشد تا خطابه موثر باشد و وظیفه خود را انجام دهد.

علم الهدی: یک خطیب در منبر نباید برابر هیچ، زور، صاحب مقام، قدرت و جریان خشیت داشته باشد تا خطابه موثر باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیداحمد علم الهدی ۲۳ آبان‌ماه، در مراسم پاسداشت بیش از نیم قرن مجاهدت تبلیغی حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم راشد یزدی با عنوان «خطیب اخلاق و انقلاب» اظهار کرد: برگزاری این نکوداشت در جریان روحانیت تنها تجلیل از خدمات، شخصیت علمی و فضیلت سازندگی این مرد بزرگ نیست بلکه این مراسم جنبه آموزشی دارد تا با نگاهی به سرگذشت و زندگانی افرادی چون حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی که سراسر زندگی ایشان خدمت به امام عصر(عج) است دریابیم خدمت و دربانی ما در محضر امام عصر(عج) چه خصوصیاتی دارد و معایب و محاسن در این مسیر را بیابیم و درصدد رفع نواقص و تقویت محاسن برآییم.

بنا بر روایت ایسنا، وی افزود: امام علی (ع) فرزند خود را  به توجه کردن به سرگذشت افراد و گذشتگان توصیه فرمودند تا بر پر کردن خلأهای زندگی خود برآیند، لذا با نگاهی به ابعاد مختلف زندگی این خطیب بزرگ در خواهیم یافت این نکوداشت نقش آموزنده‌ای برای ما دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به مبارزات حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی در مواجهه با رژیم ستم‌شاهی گفت: حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی در آن روزهای مبارزه که احتمال پیروزی انقلاب داده نمی‌شد در خط روحانیت هستی خود را کف دست گرفت و در خط دربانی ولی عصر(عج) شداید بسیاری به جان خرید و این مجاهدت هم‌سنگر مقام معظم رهبری قرار گرفت.

وی بیان کرد: اگر امروز حرکت‌های انقلابی را یک ارزش اجتماعی در نظر گرفته‌ایم این صداقت در خط دربانی امام عصر(عج) نیست بلکه اخلاص در این امر مهم است، با توجه به اینکه اخلاص در مبارزات حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی بر اساس شرایط حاکم آن زمان وجود داشت، لذا این مبارزات نقش آموزشی دارد.

علم‌الهدی اظهار کرد: نقطه هنر و فناوری این خطیب در امر خطابه و در کنار آن سازندگی ارزشمند وی در مبارزه با دشمن و سازندگی انسانی که به طور مداوم از وجود مقدس وی استفاده کردند و اخلاص در امر خطابه و در خط خدمت به اهل بیت(ع) به عنوان بزرگترین آموزش دهنده در این جهت یعنی عرصه خطابه و منبر است، لذا اگر بنا باشد در عرصه خطابه و منبر موثر باشیم و کلام اثرگذاری داشته باشیم باید اخلاص داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: نترس بودن و از هیچ چیز جز خدا نترسیدن در امر خطابه حائز اهمیت است؛ یک خطیب در عرصه منبر و تبلیغ  نباید در برابر هیچ، زور، صاحب مقام، قدرت، جریان و ... خشیت داشته باشد تا خطابه موثر باشد و وظیفه خود را انجام دهد. عمر منبری بودن خطابه حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی خصوصیت نترس بودن است.

وی اضافه کرد: حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی چه در زمان زیست خود در یزد و چه در خراسان که شهر سخن و خطابه است، با وجود هنر و فناوری در امر خطابه در موقعیت خود موثر بود که این مرهون همان اخلاص  خاص ایشان در مسیر اهل بیت(ع) بود.

علم‌الهدی تصریح کرد: در کنار هنر و فناوری در عرصه خطابه، آموزش اخلاق و سبک زندگی به خانواده‌ها برای ایشان یک امتیاز فوق‌العاده بود. حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی همچنین در عرصه اخلاق شخصی و معاشرت‌ها آموزش دهنده بود و از همه مهمتر نوکری امام حسین(ع) بر تارک این مرد بزرگ می‌درخشد و امیدواریم خداوند طول عمر بیشتری به ایشان عنایت کند.

27218


https://hirna.ir