قاسم روانبخش، در جریان مخالفت با استعفای عبدالکریم حسین زاده گفت: به نظرم این کار نوعی توهین به مجلس است چراکه اینگونه تلقی میکنند که نمایندگان بدون تفکر و دقت رای دادند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس، تقاضای استعفای عبدالکریم حسینزاده از نمایندگی در دستور قرار گرفت که پس از مطرح شدن تقاضای حسین زاده، ۶ نفر از نمایندگان در مخالفت با این درخواست سخنرانی کردند.
بنابر گزارش ایسنا، قاسم روانبخش، نماینده قم در اظهاراتی به عنوان نخستین مخالف استعفای عبدالکریم حسینزاده از نمایندگی مجلس گفت: برای من جای سوال و بسیار تعجب است که وقتی استعفای آقای حسینزاده یک بار در مجلس مطرح شد و مجلس مخالفت کرده است، چرا دولت بر این امر اصرار دارد؟ به نظرم این کار نوعی توهین به مجلس است چراکه اینگونه تلقی میکنند که نمایندگان بدون تفکر و دقت رای دادند و دوباره میخواهند یک بار دیگر با دقت و تدبیر به این استعفا رای دهند.
وی ادامهداد: اگر به فرض مجلس به استعفای مجدد رای دهد ممکن است در بیرون شائبهای مطرح و گفته شود که چه اتفاقی افتاده که مجلس از رای قبلی خود بازگشته است؟ همچنین باید به این نکته توجه کرد که مقام معظم رهبری توصیه داشته و دارند که تا میشود از مجلس وزیر و معاون انتخاب نشود چرا که نمایندگان مجلس با مردم پیمان بستند که تا ۴ سال نماینده مردم باشند. نمایندگان پیمانی ۴ ساله با مردم میبندند. وقتی ما با استعفای آقای حسینزاده موافقت کنیم، مردم حوزه انتخابیه او برای مدتی از حضور نماینده محروم میشوند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین با پذیرفتن این استعفا هزینهای برای برگزاری مجدد انتخابات در حوزه انتخابیه آقای حسینزاده بر دولت تحمیل میشود. اگر انتخاب یک اهل سنت برای آقای رئیس جمهوری مهم است، در جامعه اهل سنت انسانهای فرهیخته تحصیل کرده و حتی نمایندگان ادوار مجلس بسیاری حضور دارند و میتوان از آن شخصیتها استفاده کرد و نیازی نیست که مردم منطقه از نمایندهای که دارند محروم شوند.
میگویند حسینزاده انگیزه خود را از دست داده، این چه منطقی است؟
دیگر نماینده مردم قم در مجلس نیز در مخالفت با این استعفا صحبت کرد.
بنا به روایت مهر، مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با تقاضای استعفای عبدالکریم حسینزاده از نمایندگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: عدهای میگویند حسینزاده انگیزه خود را از دست داده است و دیگر نمیتواند در مجلس به خوبی فعالیت کند، این چه منطقی است که مطرح میشود؟ ما باید منافع ملت را مد نظر قرار دهیم. هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به چه حقی مجدداً این استعفا را در دستور کار قرار داده است؟
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زمانی که مجلس شورای اسلامی به یک وزیر رأی اعتماد نمیدهد، مگر ما مجدداً آن را بررسی میکنیم که الان باید مجدداً تقاضای استعفای حسینزاده را بررسی کنیم؟
همچنین بنا به روایت ایسنا، مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس در بخش دیگری از مخالفتش با استعفای حسین زاده خطاب به نمایندگان مجلس گفت: شاهد بودید که من به همه کابینه آقای رئیس جمهور رای مثبت دادم و در موافقت با لایحه بودجه سنگ تمام گذاشتم و این به آن معناست که موضع من جریانی و جناحی نیست. طی روزهای گذشته افراد فراوانی پیش من آمدهاند و مطرح کردهاند که «گناه دارد»، «دل آقای حسینزاده شکسته است» و «آقای حسینزاده در حوزه انتخابیه خراب میشود»؛ کدام یک از این دلایل بر اساس حجت شرعی است؟ آیا منافع مردم و کشور باید بر اساس رودربایستیها باشد؟
وی ادامه داد: مگر ما از عزیزان فرهیخته اهل سنت کم داریم که رئیس جمهور عزیزمان برای تقویت حضور آنها در عرصه اداره جامعه از آنها استفاده کند؟ چرا میخواهند یک جایی را خراب کنند تا جایی را آباد کنند؟ بگذارید عزیزان اهل سنت کرسیشان در مجلس بماند و عزیز اهل سنت دیگری که میتواند در این جایگاه قرار دهد، در دولت منصوب شود. مگر رهبری نفرمود که مجلس را سکوی پرش برای دستگاههای دیگر قرار ندهید؟ چه جوابی برای مردم مرزنشین نقده و اشنویه داریم که بار امانت ۴ ساله را روی دوش نمایندهشان گذاشتهاند؟
ادامه دارد...
27215