قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی در بازدید از دبیرخانه پروژه تاریخ شفاهی میراث فرهنگی، ضمن استماع گزارش سیدعباس فاطمی، مدیر پروژه، در جریان روند پیشرفت کار قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی دارابی گفت: «تاریخ شفاهی» مسأله بسیار مهمی است و تاریخ شفاهی هر فرد، بخشی از تاریخ آن جامعه است و تاریخ یک ملت، از همین تواریخ شکل میگیرد. این پروژه به چندین کتاب با قالب یکدست تبدیل میشود و توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری چاپ خواهد شد. همچنین، چکیدهای از هر مصاحبه برای پخش تلویزیونی آماده میشود.
دارابی با اشاره به آغاز پروژه تاریخ شفاهی میراث فرهنگی از بهار ۱۴۰۱ اظهار داشت: طی حدود ۲ سال، با ۱۷ چهره ماندگار و پیشکسوت میراث فرهنگی چندین جلسه مصاحبه در استودیو انجام گرفت که این اساتید عبارتند از: مهدی حجت، جلیل گلشن بافقی، رجبعلی لباف خانیکی، محمدحسن محبعلی، سیدمهدی مجابی، رسول وطندوست، محمدرضا اولیا، عبدالحسین وکیلی فرد، اسکندر مختاری طالقانی، زهره بزرگمهری، فائق توحیدی، عبدالله جبل عاملی، عبدالرحمن وهابزاده، حمیده چوبک، محمدحسن سمسار، احمد منتظر، بهروز وجدانی.
قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: بیوگرافی هر یک از افراد فهرست با تاکید بر نقش آنان در شکلگیری و تعالی میراث فرهنگی، تدوین شده و فهرست پروژهها و اقدامات فنی یا مدیریتی مهم آنان براساس تقدم زمانی گردآوری شده است.
وی گفت: افراد دیگری هم در فهرست گفتوگو قرار دارند که گفتوگو با آنان به دلیل بیماری یا حضور نداشتن در کشور ناتمام ماند. مابقی اساتید هم در فاز دوم ثبت و ضبط خواهد شد.