07 آبان 1403
15

بنیاد هابیلیان در بیانیه‌ای خواستار واکنش سازمان ملل به عملیات تروریستی در شهرستان تفتان و محکومیت آن توسط این نهاد بین‌المللی شد.

بنیاد هابیلیان خواستار واکنش سازمان ملل به حادثه تفتان شد
- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به دنبال حادثه تروریستی روز شنبه در شهرستان تفتان و شهادت 10 تن از مدافعان امنیت کشور و سکوت مجامع بین المللی در قبال این رخداد تلخ، بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، نامه سرگشاده‌ای را خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد و رؤسای شورای امنیت و مجمع عمومی منتشر نمود.

در این بیانیه که خطاب به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، پاسکال کریستین رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد و فیلمون یانگ رئیس مجمع عمومی سازمان ملل است، عنوان شده است: همانطور که اطلاع دارید متأسفانه ظهر روز شنبه 26 اکتبر 2024 عوامل یک گروه تروریستی افراط گرا به نام جیش العدل، به حمله به دو خودروی نیروهای پلیس در ایران، 10 نفر از آنان را به شهادت رساند و مسؤولیت آن را نیز برعهده گرفت.

بنیاد هابیلیان با ابراز تاسف از وقوع این حادثه افزود: متأسفانه این نخستین حمله تروریستی و خشونت بار در استان سیستان و بلوچستان ایران در سال جاری نبوده است. از ابتدای سال شمسی (20 مارس ) تاکنون، حداقل 16 حمله تروریستی در این استان مرزی کشورمان رخ داده است که نتیجه آن تاکنون 54 شهید بوده است. تقریبا تمام این حملات نیز توسط گروه تروریستی و افراط گرای جیش العدل ارتکاب یافته است.

انهدام تیم تروریستی عامل جنایت‌ تفتان/ هلاکت 4 تروریست‌‌

خانواده شهدای ترور کشور تاکید کردند: مبارزه با تروریسم، نیازمند تلاشی مشترک از سوی همه کشورها و نهادهای بین المللی است. این پدیده برای همه کشورها یک چالش مهم است. تروریسم نه تنها امنیت هریک از کشورها را هدف قرار می دهد بلکه همه تلاش های صورت گرفته بین المللی برای ایجاد امنیت و صلح را نیز خدشه دار می کند. تاکنون 15 کنوانسیون بین المللی در خصوص تروریسم و مواجهه با آن تدوین و اجرا شده است اما متأسفانه تکرار این حوادث تلخ در کشور ما و سکوت پرسش برانگیز مجامع بین المللی، کارایی این اسناد را مورد تأمل جدی کرده است.

همچنین در این بیانیه آمده است: وجود پدیده‌های اینچنینی مانند تروریسم نیازمند آن است که همه اجزای جامعه جهانی از دولت ها گرفته تا سازمان های بین المللی و حتی شخصیت های مؤثر، موضع واحدی داشته باشند. بی تفاوتی نسبت این پدیده، تروریست ها و دولت های حامی آنها را یاغی تر می کند. بنابراین اتخاذ موضع واحد در قبال رخدادهای اینچنینی که در گوشه و کنار جهان رخ می دهد امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

بنیاد هابیلیان محکومیت اقدامات تروریستی در ایران به خصوص حادثه تروریستی 26 اکتبر را یکی از وجوه حداقلی مبارزه مشترک با تروریسم در دنیا خواند و افزود: متأسفانه تاکنون سازمان ملل متحد و نهادهای آن از جمله شورای امنیت، نسبت به این موضوع و ضرورت محکومیت این اقدام تروریستی سکوت اختیار کرده اند. سکوت در برابر این اقدامات، به نوعی اعطای مشروعیت به اقدامات تروریست هاست که می تواند منجر به استمرار آن شود.

این بنیاد در پایان خواستند: ما خانواده های قربانیان ترور در ایران، به طور صریح از شورای امنیت، سازمان ملل متحد و نهادهای زیر مجموعه آن و سایر نهادهای بین المللی می خواهیم تا با محکوم کردن حادثه تروریستی تلخ 26 اکتبر در ایران که منجر به شهادت 10 نیروی پلیس شد، به وظایف و تعهدات خود در مبارزه مشترک جهانی با تروریسم و اتخاذ رویکردی برابر نسبت به همه کشورهای جهان عمل نمایند.

انتهای پیام/

منبع:

https://hirna.ir