کمپین دونالد ترامپ، کییر استارمر نخست وزیر بریتانیا را به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا متهم کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، کمپین دونالد ترامپ، «کییر استارمر» نخست وزیر بریتانیا و رهبر حزب کارگر را به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا متهم کرد.
بر این اساس کمپین دونالد ترامپ در شکایتی در کمیسیون انتخاباتی فدرال آمریکا در واشنگتن، خواستار تحقیقات درباره کمک های غیرقانونی حزب کارگر به کمپین کامالا هریس شد.
کمپین ترامپ پس از آن این شکایت را مطرح کرد که گروهی از داوطلبان سیاسی و فعالان حزب کارگر چپ میانه از انگلیس، برای کمک به کمپین کامالا هریس به آمریکا سفر کردند.
مقامات بریتانیا که خواستند نامشان فاش نشود در گفتگو با رویترز اظهار کردند برخی مشاوران ارشد حزب کارگر برای دیدار با نظریه پردازان دموکرات در ماه های اخیر و به منظور حمایت از پیروزی قاطع در انتخابات ماه جولای در بریتانیا، به آمریکا رفتند.
یکی از موضوعات مورد بحث در این دیدار، در این باره بود که چگونه حزب کارگر تقریبا تمام مناطق صنعتی سابق را که در سال 2019 آنها را از دست داده بود، پس گرفت.
در همین حال، استارمر ضمن رد این شکایت اظهار کرد که در صورت پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر،این موضوع می تواند به روابط وی با ترامپ آسیب برساند. وی تاکید کرد حامیان حزب کارگر داوطلبانه این کار را انجام دادند.
دونالد ترامپ که به نایجل فراژ سیاستمدار حزب راست بریتانیا نزدیک بود و پیشتر نیز روابط خوب و نزدیکی با بوریس جانسون نخست وزیر سابق بریتانیا داشت، زمانی که این دو نفر در ماه سپتامبر در برج ترامپ با یکدیگر دیدار کردند، به تحسین استارمر پرداخت.
این نخستین باری نیست که آمریکا، اشخاص و کشورهای دیگر را به دخالت در انتخابات خود متهم می کند.
پیشتر اف بی آی در بیانیهای مدعی دخالت ایران در انتخابات آمریکا از طریق هک سیستم ها شده بود.
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در پاسخ به رسانههای آمریکایی پیرامون بیانیه اف.بی.آی درخصوص دخالت کشورمان در انتخابات آمریکا از طریق هک تصریح کرد: چنین ادعاهایی از ریشه بیاساس و فاقد هرگونه اعتبار و مشروعیت بوده، و به هیچوجه قابل پذیرش نیست.
علاوه بر این سازمان اطلاعات ملی آمریکا اتهاماتی را علیه روسیه برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطرح کرد.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که اتهامزنی سازمان اطلاعات ملی آمریکا مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا ادعایی بسیار مضحک است و مسکو این اتهامات را قاطعانه رد میکند.
در همین رابطه سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز اعلام کرد که مقامات پکن هرگز در انتخابات آمریکا دخالت نکرده و قصد انجام چنین کاری را ندارند.
پیشتر دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا بدون ارائه هر گونه مدرک و دلیلی، اعلام کرده بود که روسیه، چین و ایران ظاهراً در تلاشند تا بر نتایج انتخابات آینده ریاستجمهوری آمریکا تأثیر بگذارند و از جمله از شرکتهای بازاریابی و ارتباطی در این راستا استفاده میکنند.
امروز نیز مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا با انتشار یادداشتی مدعی شدند ممکن است روسیه، ایران و چین بکوشند تا به اعتراضات خشونت آمیز پس از انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 5 نوامبر، دامن بزنند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 5 نوامبر (15 آبان) برگزار می شود در حالی که نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ایپسوس نشان می دهد در حالی که رای دهندگان نسبت به شرایط کشور بدبین هستند، کامالا هریس نامزد دموکرات ها با 46 درصد در مقابل دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با 43 درصد با اختلافی بسیار اندک، پیشتاز است.
در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است.
انتهای پیام/