12 آذر 1403
11

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در مسئله عفاف و حجاب همه قوا مسئول هستند، گفت: قانونی که در این زمینه وضع شده است، باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کاستی‌هایی دارد، اصلاح شود.

اژه‌ای: باید «قانون عفاف و حجاب» ابلاغ و اجرا شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز در نشست علنی و غیررسمی مجلس و قوه قضائیه، گفت: سالروز شهادت عالم وارسته، مجاهد و مبارز خستگی ناپذیر حضرت آیت الله شهید مدرس را گرامی می‌داریم؛ شخصیت عالمی که در مقابل دیکتاتوری و در مقابل استبداد داخلی و خارجی تمام قد ایستاد و جانش را در این راه گذاشت و خونش در این راه نثار شد. امروز مدیون همه شهدا و این شهید بزرگوار هستیم و امیدوار هستیم که بتوانیم دین خودمان را ادا کنیم.

وی بیان کرد: امروز به فرمایش امام بزرگوارمان هرچه فریاد داریم باید بر سر آمریکا و بر سر این باند جنایتکار آدم‌کش و کودک‌کش صهیونیستی بکشیم. امروز ملاحظه می‌کنیم که این باند آدم‌کش صهیونیست با حمایت آمریکای جنایتکار و بعضی از دول غربی همچنان به جنایت‌های خود ادامه می‌دهد و بر همه مسلمانان بلکه بر همه آزادگان جهان و به خصوص برای مردم شهیدپرور و مسئولین عزیز جمهوری اسلامی واجب است که این جنایتکاران، ترفندها و نقشه‌ها و روش کار و عوامل داخلی آن‌ها را اولاً خوب شناسایی کنیم و ثانیاً در مقابل آن‌ها بایستیم.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: آنها می‌خواهند که اسلام نباشد نه تنها جمهوری اسلامی آنها البته می‌خواهند اسلام ناب و جمهوری اسلامی نباشد، آن‌ها با اصل اسلام انقلابی ما مخالف هستند و امروز بسیاری از این جنایت‌هایی که دارند می‌کنند برای این است که می‌خواهند آن اسلام انقلابی را که امام عزیز پایه گذاری کرد و رهبر معظم این پرچم را با قوت به دست گرفت و ادامه می‌دهد متوقف کنند که به فضل پروردگار نخواهند توانست.

پیروزی از آن جمهوری اسلامی و جریان مقاومت است

وی اظهار کرد: ایران اسلامی با داشتن این همه دشمن‌های ریز و درشت در طول ۴۶ سال در مقابل آن‌ها ایستاده و باز هم خواهد ایستاد و یقیناً وعده الهی حق است و پیروزی از آن جمهوری اسلامی و جریان مقاومت و هر جریانی است که در مقابل استبداد و ظلم می‌ایستد و ان‌شاءالله جریان مقاومت پیروز خواهد شد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: یکی از ترفندهای دشمن این است که امروز دل مردم را خالی کند، یکی از ترفندهای دشمن این است که افتراق بین صفوف مسلمانان، مؤمنین، رزمندگان، مجاهدان و جریان مقاومت ایجاد کند. یکی از طرح‌ها و برنامه‌ها و راهبردهای دشمن این است که از داخل مسائلی را به وجود بیاورد و اگر هر اقدامی هم بخواهد احیاناً از خارج داشته باشد، امیدش به مسائلی است که از داخل شروع شود.

وی افزود: امروز یکی از نقشه‌های دشمن این است که ارزش‌های انقلاب اسلامی، احکام مشخص اسلام و ارزش‌های دینی را نزد افکار عمومی احیاناً کمرنگ کنند و بر ضد ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی اقدام کنند که امروز وظیفه ما شناخت دقیق نقشه‌ها، روش‌ها و عوامل داخلی دشمن است.‌

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: جریانی که نشسته و برای ما راهبرد دوساله تعیین کرده، گفته ما باید با صبر و حوصله و بدون اعلام علنی برای فروپاشی جمهوری اسلامی ایران یک تیم قوی آموزش دیده و مجهز درست کنیم و مردم را بر اثر احیاناً نارضایتی‌ها که وجود دارد، عصبانی کنیم و عصبانیت‌ها را به هم ارتباط دهیم و بعد بر اساس این عصبانیت‌ها احیاناً نقطه ضعف‌ها و کمبودهایی که وجود دارد، مردم را در داخل تهییج کنیم تا خود آن‌ها علیه مسئولان‌شان بایستند و این جز راهبردهای مسلم امروز دشمن است.

امروز راهی به جز همکاری و همراهی برای رفع مشکلات نداریم

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تاکید کرد: امروز راهی به جز همکاری، همراهی و همفکری برای شناخت مسائل، تشخیص اولویت‌ها و پیدا کردن راه حل مناسب برای رفع هر مشکل نداریم و چاره‌ای جز این نداریم. ما باید اهم و مهم کنیم.

وی ادامه داد: باید همه نقشه‌های دشمن از جمله تحریم‌های ظالمانه دشمن را با استفاده بهینه و بهتر از همه ظرفیت‌های داخلی خنثی کنیم. ما راهی نداریم جز اینکه به داشته‌های داخلی، ظرفیت‌های داخلی، استعدادهای داخلی، نیروهای داخلی و منابع خدادادی داخلی خودمان تکیه بکنیم و با این داشته‌ها مشکلات کشور و مسائل مردم را حل کنیم.

وی متذکر شد: ما تجربه کردیم در این بیش از ۴۰ سال که چشم داشتن به بیگانگان برای اینکه گره‌گشایی در کشور با کمک بیگانه حل شود، همواره شکست خورده. امروز ما باید همه دست به دست هم دهیم و با همه مردم مجاهد و مسلمان و انقلابی و با توانایی‌های داخلی خودمان مشکلات را حل کنیم و این نیاز به همفکری و وفاق بیشتر همکاری با همدیگر دارد.

وی تاکید کرد: امروز اجازه نداریم که با این مقدار فرصتی که در پیش داریم، با این همه دشمنی‌هایی که در مقابل ما است، مسائل اصلی کشور را زمین بگذاریم و به مسائل فرعی و به مسائل دست چندم بپردازیم. ما نباید مشغول مسائل دست چندم با هم شویم و اختلاف پیدا بکنیم، اما مسائل اصلی کشور زمین بماند، ما چنین اجازه و حقی نداریم.

رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: امروز یکی از مسائل مهم کشور مسئله اقتصاد و معیشت مردم است. واقعاً بعضی گرفتاری‌هایی که برای بعضی از دهک‌های پایین مردم است، یک مسئله بسیار اساسی و مهم است و چگونه می‌خواهیم این مسائل را حل کنیم؟ اگر بگوییم مقصر این ناترازی‌ها کیست، برای آسیب شناسی خوب است اما مشکل را حل نمی‌کند و ما باید به دنبال رفع مشکلات برویم. اینکه بخواهیم فقط مقصر را معرفی کنیم و تقصیر را به گردن دیگری بیندازیم، مشکل حل نمی‌شود. ما باید توان این را داشته باشیم که عدالت را در همه عرصه‌ها ایجاد کنیم و این بدون هماهنگی، همفکری و همراهی یکدیگر میسر نمی‌شود.

بسیاری از توطئه‌های دشمن را خنثی کرده‌ایم

حجت‌الاسلام اژه‌ای با بیان اینکه امروز بسیاری از دهک‌های پایین، حقوق بگیران، کارمندان و کارگران معیشت سختی دارند، اظهار کرد: دولت، مجلس و قوه قضائیه مسئولیت بسیار سنگینی در زمینه حل مشکلات معیشتی دارند. گفت: امروز دغدغه شیطان بزرگ و باند آدمکش و نسل‌کش صهیونیست این است که در ایران ناامنی ایجاد کند. این را با اطلاع عرض می‌کنم که دشمنان به شدت مشغول هستند و شب و روز ندارند و اگر احیاناً یک اقدامی از سوی آنان صورت می‌گیرد، ده‌ها و صدها برابر آن را خنثی می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما برای شناسایی عوامل پنهان دشمن در داخل و برای خنثی کردن توطئه‌هایی که می‌خواهد امنیت ما را به هم بریزد، به کار، توان، همفکری و سرمایه گذاری بیشتر نیاز داریم. امروز مجلس شورای اسلامی علاوه بر قانون گذاری، توجه دارد که مسائل اساسی کشور چیست و راه حل‌های آن کدام است.

رئیس قوه قضائیه متذکر شد: بعد از شهادت شهید رئیسی، انتخابات به خوبی و در امنیت کامل برگزار شد، در حالی که دشمن می‌توانست از این اتفاق بسیار سو استفاده کند اما مجلس و دولت سیزدهم و قوه قضائیه و همه دستگاه‌های مسئول تلاش کردند تا انتخابات را به نحو احسن برگزار کنند. مجلس برای تشکیل دولت جدید خیلی همت کرد که شاید به درستی دیده نشد. نمایندگان در کمترین زمان ممکن به تمامی کابینه دولت چهاردهم رأی بالا دادند که این موضوع را دولت چهاردهم باید مغتنم بشمارد.

وی در ادامه، تاکید کرد: در مسئله عفاف و حجاب همه قوا و ارگان‌ها مسئول هستند. همه در قبال چیزی که امروز در خیابان‌ها می‌بینیم مسئول هستیم و باید فکری کنیم. قانونی که در این زمینه وضع شده باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کاستی‌هایی دارد، باید اصلاح شود. ما نمی‌گوییم این قانون وحی منزل است، اما قانون باید اجرا شود. قانون باید فصل الخطاب باشد، البته قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد.

منبع:

https://hirna.ir