01 آذر 1403
1

ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران هرگونه اختصاص بودجه برای کلینیک ترک بی حجابی را تکذیب کرد.

اختصاص بودجه برای کلینیک ترک بی حجابی صحت دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند وقتی است که راه اندازی کلینک های ترک بی حجابی توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر با انتقاداتی در فضای سیاسی و اجتماعی کشور مواجه شده است. اگر چه دولت پزشکیان به صراحت اعلام کرده است که راه اندازی این کلینک ها ارتباطی با دولت ندارد؛ اما برخی از روایت ها از اختصاص بودجه برای این کلینک مطرح می شود. 

در همین راستا، ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران هرگونه اختصاص بودجه برای کلینیک ترک بی حجابی را تکذیب کرد.

در این خبر آمده است: «از آن‌جایی که فرایند آزمایشی این کلینیک توسط تشکل‌های مردمی و صرفاً با راهبری محتوایی ادارۀ زنان و خانواده استان تهران با کمک مجموعه‌های جهادی انجام شده است، بدیهی است میزان بودجه تخصیص یافته به این کلینیک در اجرای آزمایشی، که توفیقات بسیاری در مستندات خروجی داشته، صفر ریال بوده است.

لذا پس از تأیید تأثیرات طرح و بهره‌گیری از نظرات موافق و مخالف، جهت جلب مشارکت از سمن‌های فعال در حوزۀ آسیب‌های اجتماعی و مؤسسات و تشکل‌های علاقه‌مند به همکاری، فراخوان عمومی صورت پذیرفته است.

ضمناً لازم به ذکر است که واحد حقوقی ستاد امر به معروف و نهی از منکر بنا بر حق قانونی خود از افراد و رسانه‌هایی که در این زمینه اقدام به انتشار اخبار کذب نموده‌اند، اقدام به تنظیم و ثبت شکایت قضایی کرده است.»

پیش از این پروانه سلحشوری، نماینده تهران در مجلس دهم در واکنش به کلینک ترک بی حجابی به ایلنا گفته بود: «به نظر من طراحان این طرح تا حدی آگاه هستند که اینگونه طرح‌ها جواب نمی‌دهد و تبعات منفی آن به شدت بیشتر است اما بحثی که مطرح است بحث بودجه است. وقتی یک طرح معرفی می‌شود برای این طرح بودجه دریافت می‌شود و این طرح هم بار مالی دارد و بابت آن هم بودجه دریافت می‌شود در حالی که می‌دانند که این طرح بازخورد منفی در جامعه خواهد داشت و جوابی از آن نمی‌گیرند اما برای مدتی بودجه‌هایی برای اجرای چنین طرح‌هایی می‌گیرند در حالی که اینگونه طرح‌ها پر از ضرر و در افکار عمومی به شدت منفی است بعد از مدتی کنار گذاشته می‌شوند و به سراغ طرح بدتر و ناسنجیده‌تر می‌روند.»

۲۷۲۱۵


https://hirna.ir