23 آبان 1403
15

احسان محمدحسنی که ۱۵سال در سازمان هنری رسانه‌ای اوج فعالیت می‌کرد، گویا از یک سال پیش استعفای خود را نوشته و حالا بعد از یک سال از اوج رفته و ساسان زارع، سکان مدیریت اوج را در دست گرفته است.

این سازمان تولید محصولات فرهنگی بعد از این چه سرنوشتی پیدا می‌کند؟

همشهری آنلاین: احسان محمدحسنی قبل‌تر از زمانی که اوج تاسیس شود، مدتی ریاست فرهنگسرای پایداری را برعهده داشت و بعدها به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع ‌مقدس که حالا به سازمان تبدیل شده رفت و معاونت هنری این سازمان را عهده‌دار شد.گفته می‌شود او در کسوت مشاور هنری و رسانه‌ای قرب فعالیت خود را آغاز کرد.
سازمان اوج، در انجام امور هنری و فرهنگی عریض و طویل است. این سازمان که تولیدات مختلفی دارد، از تولید فیلم‌های سینمایی و انیمیشن گرفته تا خانه‌مستند و سرود، موسیقی و... هر سال در جشنواره‌های مختلف این آثار دیده می‌شوند. این سازمان در حوزه فیلمسازی دستی بر آتش دارد؛ از فیلم سینمایی «چ» حاتمی‌کیا تا فیلم پرطرفدار «ایستاده در غبار» که سبک و سیاق خاصی را به فیلمسازی درباره جنگ راه ‌انداخت. اوج و مدیریت احسان محمدحسنی سعی کرد در این سال‌ها با بسیاری از کارگردانان در طرز تفکرهای مختلف کار کند. نزدیک به ۳۰ فیلم سینمایی با حمایت اوج در این سال‌ها تولید شدند. حسنی بیشترین همکاری را با حاتمی‌کیا داشت که فیلم‌های پرهزینه‌ای چون «تنگه ابوقریب» و «به وقت شام» را ساخت. در سال‌های اخیر برخی از فیلم‌های تولید شده از سوی اوج اجازه نمایش داشت که می‌توان به «مسیح پسر مریم» اشاره کرد و یا فیلم‌هایی چون «مصلحت» که بعد از چند سال توقیف اکران شد. این سازمان برای جشنواره امسال هم دو فیلم «خدای جنگ» ‌و «قرارگاه سری» را دارد.
او علاوه بر ساخت فیلم‌های سینمایی در چند سال اخیر چندین سریال تلویزیونی ساخت و در شبکه نمایش خانگی فعال بود.
با حداحافظی حسنی از اوج باید دید ساسان زارع راه احسان محمدحسنی را ادامه خواهد داد و چه تغییراتی در ساختار و شیوه مدیریت ایجاد خواهد شد.


https://hirna.ir