معاون کاهش تقاضا ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مقابله با اعتیاد، شناسایی آسیبها و همکاری همه جانبه میان دستگاهها ضروری است.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری دومین نمایشگاه یاریگران زندگی و پارک یادگیری امروز صبح برگزار شد.
محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در این نشست گفت: اعتیاد یک آلودگی جسمی، روانی و اجتماعی است. پشت هر کدام از این واژهها درههایی از مشکلات و سختیها برای معتادان نهفته شده است. اعتیاد مثل سرطان یک بیماری مزمن است که در زمانهای بسیار طولانی با ما همراه است، کسی که در گیر این بیماری شود به راحتی رهایی ندارد.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم افراد را از این آلودگی بزرگ نجات دهیم باید حجم آسیبها را به خوبی شناسایی کنیم و بیان مسئله خوبی داشته باشیم. هر موقع میخواهیم در مورد الگوهای پیشگیری صحبت کنیم باید به این سه رکن اشاره کنیم که عبارت است از: محیط آلوده، میزبان آسیب پذیر و عامل آلودگی.
جمالو اظهار کرد: امروزه با بیش از هزار و۴۷۰ نوع مواد مخدر آن هم با تبلیغات مختلف رو به رو هستیم. دومین نمایشگاه عمومی و پارک یادگیری یاریگران زندگی با هدف پیشگیری از مصرف مواد مخدر که از ۲۳ آبان لغایت ۲۹ آبان در سالن نمایشگاه کانون پرورشی فکری برگزار خواهد شد. شعار اصلی ما در این نمایشگاه امید، انرژی و ابتکار است.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر میلیاردها تومان چه در بخش خصوصی چه در بخش دولتی برای پیشگیری از اعتیاد هزینه شده و میشود. ما نیاز به یک نظام پیشگیری از اعتیاد داریم و این نمایشگاه هر سال در آبان ماه با این هدف برگزار میشود تا به مردم به گزارش دهند در حوزه پیشگیری از اعتیاد چه کردند و آیا اثر بخش بوده یا نه. هدف ما از برگزاری این نمایشگاه یک جور تحول برای پیشگیری از اعتیاد است. ایجاد نوعی فهم مشترکی در بین همه دستگاههای فعال در حوزه پیشگیری از اعتیاد است. اصلیترین و بزرگترین بخش نمایشگاه، پارک یادگیری است.
وی در پایان مطرح کرد: در دومین نمایشگاه یاریگران زندگی، آزمایشگاه مواد مخدر پلیس مستقر است و افراد میتوانند قرصهای لاغری و یا هر داروی دیگری که شک دارند اعتیادآور است یا خیر، با خود به این نمایشگاه بیاورند تا در این آزمایشگاه مورد تست قرار گیرد.